NaturaMedia MonizymX10 – Entsyymitehoa kapselissa 60 kaps

32,55 

1 000,00 € / kg

10-kertaisesti ruoansulatusentsyymejä!

MonizymX10 sisältää aiempaan verrattuna 10-kertaisen määrän ruoansulatusentsyymejä. Kapselin sisältämät entsyymit tukevat kehon omia entsyymejä, jolloin ravintoaineet pilkkoutuvat tehokkaasti kehon hyödynnettäväksi.

 

Ruoansulatusentsyymien tärkeä tehtävä

Ihmisen ruoansulatusjärjestelmän eri osissa on entsyymejä, joilla on tärkeä tehtävä: ne huolehtivat ravinnon pilkkoutumisesta sellaiseen muotoon, että keho pystyy hyödyntämään sen. Jotkin entsyymit pilkkovat hiilihydraatteja, kuten laktoosia, kun taas toiset rasvaa tai proteiineja.

 

Ruoansulatusongelmiin liittyvät selittämättömät oireet saattavat turhaan rajoittaa nauttimasta joitakin terveellisiä ja ravinteikkaita ruoka-aineita, kuten kypsentämättömiä vihanneksia, maitotuotteita, tai kuitupitoisia viljoja siksi, että ne koetaan ”huonosti sulaviksi”. Oireita saattavat olla epämiellyttävät tuntemukset tai kouristukset vatsassa, turvotus, liiallinen kaasunmuodostus jne.

 

Kun kehon omaa entsyymituotantoa tuetaan MonizymX10-entsyymikapseleilla, ravintoaineet pilkkoutuvat tehokkaasti ja terveellisen, monipuolisen ruokavalion ylläpitäminen on helpompaa.

 

Käyttöohje

MonizymX10 kapselien suositeltu annostus on 1-2 kapselia aterian yhteydessä, 1-3 kertaa vuorokaudessa. Kapseli voidaan ottaa juuri ennen ruokailua tai sen aikana. Sen voi nauttia nesteen kera, tai avatun kapselin sisällön voi sirotella suoraan ruokaan.

 

Tuote on kokonaisuudessaan 100% kasviperäinen

Kuvaus

MonizymX10 sisältää suuren pitoisuuden kasviperäisiä entsyymejä – samoja joita ruoansulatusjärjestelmässä on luonnostaan:

Amylaasia Maltaasia
Proteaasia (I, II, III) Invertaasia
Lipaasia Bromelaiinia
Laktaasia Papaiinia
Hemisellulaasia Alfa-galaktosidaasia
Sellulaasia

 

Entsyymit pilkkovat ravintoaineita ruoansulatusjärjestelmän eri osissa, joiden pH vaihtelee luonnostaan suuresti. MonizymX10-kapseleiden teho säilyy pH-alueella 3-9, joten sen teho ei heikkene mahahappojen vaikutuksesta.