7,70 €
35,00 € / l
Ruoansulatuksen huonosta toiminnasta kärsii 30 – 60 % väestöstä. Naisilla vaivoja on kaksinkertaisesti miehiin verrattuna. Luomumaidosta valmistettua Molkosania on perinteisesti käytetty vatsaa hellivänä juomana. Lasillinen Molkosania aamuisin ja ruoan yhteydessä, rauhoittaa vatsaa ja antaa hyvää oloa koko päiväksi. Myös aineenvaihdunta tehostuu. Molkosanin hyvät vaikutukset selittyvät ennen muuta sen erinomaisella maitohappokoostumuksella. Siinä on runsaasti L+ – aitohappoa, jota elimistö tarvitsee ja tuottaa hyödyllisten suolistobakteerien ravinnoksi. Mitä terveempi ja tasapainoisempi bakteerikanta, sitä paremmin suolisto ja koko elimistö toimii.
Verrattuna muihin, terveellisyytensä vuoksi arvostettuihin maitohappoisiin elintarvikkeisiin Molkosanin L+ -pitoisuus on omaa luokkaansa. Esimerkiksi luonnonjogurttiin verrattuna se on kaksinkertainen, rahkaan lähes 2,4-kertainen ja hapankaaliin peräti 3,5- kertainen!
Molkosan valmistetaan tuoreesta, Alpeilla laiduntavien onnellisten lehmien luomumaidosta. Luonnonvaraisten niittyjen rikas kasvillisuus antaa oman arvokkaan lisänsä alppimaitoon. Monipuolista, puhdasta ja luonnonmukaista ravintoa syövien lehmien maitoa ei voi verrata tehotuotettuun, monin tavoin jälkikäsiteltyyn aitoon. Valmistuksessa luomumaidosta poistetaan suodattamalla proteiini, hiilihydraatit ja rasva. Puhdas hera pastöroidaan niin hellavaraisesti kuin mahdollista, jotta seuraavassa käymisprosessi vaiheessa, on mukana vain tarkoitukseen kehitetty, oma maitohappobakteeri (Lactobacillus casei). Tuloksena on kirkas, runsaasti L+ -maitohappoa sisältävä Molkosan.
1tl – 1 rkl lasilliseen vettä.
maitohappokäynyt heratiiviste, kaliumsitraatti, luontainen aromi. Hellävävaraisesti pastöroitu.